Sanja Marinković, poznata ličnost u srpskoj radiodifuznoj industriji, od samog početka pažljivo je čuvala granicu između svog privatnog života i javne sfere. Slično tome, njen sin Strahinja Uhrin dijeli isti osjećaj i preferira da ostane izvan očiju javnosti. Sanja je oduvijek pažljivo brinula o svom nasledniku, trudeći se da ga zaštiti od invazivnih pogleda javnosti.

Ovaj izbor se pokazao kao najefikasnije sredstvo kako bi pronašla mir u svom životu. Strahinja je nedavno ušao u punoljetstvo i suočio se s ključnom odlukom – odlučio je da se povuče iz javne sfere i izbjegava bilo kakvu ulogu u svijetu medija. Na taj način, njegov pravi karakter ostao je skriven od Sanjinih gledalaca. Kada putuje, zanosna voditeljica obično ima svog sina kao vjernog pratitelja. Oni zajedno istražuju različite destinacije i često provode odmor u Španiji kod njegove tetke, u Velikoj Britaniji kod ujaka ili u Dubaiju.

Sada se nalaze u Hrvatskoj, svjesni da će ovaj odmor najvjerojatnije biti posljednji koji će provesti zajedno, jer će Strahinja vjerovatno preferirati odmor sa svojim prijateljima nakon što napuni 18 godina. Upravo zbog toga, Sanja je odlučna da maksimalno iskoristi njihovo zajedničko vrijeme i uživa u svakom trenutku sa sinom. Nedavno je odlučila dokumentirati te trenutke i podijeliti ih javno na popularnoj društvenoj platformi Instagram kako bi zabilježila vrijedne uspomene.

U propratnom naslovu, voditeljica je izrazila svoju zahvalnost i ponos što Strahinja izrasta u izuzetnog mladića. Naglasila je da je Strahinja trenutno u privatnoj srednjoj školi i da planira nastaviti školovanje u bliskoj budućnosti. Također je istakla da je sin postigao značajan uspjeh, posebno u svojim interakcijama sa suprotnim polom. Sanja Marinković se i dalje trudi da zaštiti privatnost svog sina, ali s vremena na vrijeme odlučuje podijeliti srećne trenutke sa svojom publikom kako bi im pružila uvid u svoj svijet izvan medijske scene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here