Popularni pjevač Slobodan Vasić , je svoju karijeru počeo graditi nakon učešća u takmičenju Zvezde Granda. Naime , Slobodan je kao i mnogi pjevači imao problema sa prekomjernom težinom , pa se odlučio na jedan na prvi pogled bezazlen zahvat , a to je smanjenje želuca. Međutim , pjevač nije ni slutio kakve komplikacije će mu operacija donijeti , te je za medije dao interviju u kojem govori o svom iskustvu , te da li je uspio skinuti željene kilograme.

 

 

Pjevač je istakao kako ga ljudi često pitaju za operaciju , te da su pogrešno informisani. Vasić je doao da on ne skraćuje želudac , nego da ugrađuje balon , a to su dvije totalno različite stvari . Ono što je uradio operacijom je to da je balonom zatvorio dio želuca , te je ostalo samo malo prostora na vrhu za skladištenje hrane. Međuti on ima problem sa elastičnim stomakm , te ta operacija za njega nije učinkovita , te da nije zadovoljan sa ishodom . Vasić je napomenuo da je on jako zadovoljan sa doktorom i klinikom u kojoj je bio , nego je problem organizam koji ne prihvata sve kako i trebao.

 

 

Iako se ne pojavljuje javno , Sloba i dalje ima podršku publike , u prilog čemu govore i komentari njegovih pratilaca na društvenim mrežama koji svakodnevno pitaju kada će snimiti nešto novo . Sloba je raskinuo vjeridbu i vratio se u Srbiju , , a sveglasnije priče su da se uskoro vraća na estradu. U posljednjih par mjeseci je jako aktivan na društvenim mrežama , čak snima i vedee u kojima pjeva , a zadnji video koji je snimio pjeva pjesmu “Nisam te zaboravio” , mnogi se pitaju kome je posvećena.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here