U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , koja se kao takva može svakome desiti. Naime , živimo u vremenu kada je ljuba totalno postala nebitna , te se mnogi ljudi vode samo materijalizmom , pa često završe u brakovima gde ne vole partnera , ali im je dobro jer su materijalno sigurni i mogu sebi da priušte šta požele.

Rekli bi da je jako malo brakova koji su trajni , te da nemaju ni jednu mrlju na sebi. Iako su ljubavne priče , koje možemo da vidimo na filmovima često želja mnogih , u stvarnom ćivotu to baš i ne funkccioniše tako ,te je realnost malo drugačija. Jedno je sigurno , a to je da je sudbina jako čudna , te da nikad ne možete znati šta vas to očekuje sutra. Naime , ova priča je se desila muškarcu koji se zove Džon Polo , a kojem je velika želja bila da oženi svoju srednjoškolsku ljubav Mišel , što mu je se i ostvarilo , te tada nije bilo srećnijeg čoveka od njega. Zaruke , pa nakon godinu dana i venčanje , koje je na početku bilo skromno , ali su ga odgodili za neka bolja vremena.

Međutim , ona je se nažalost ubrzo razbolela , a dobila je zloćudnu bolest , odnosno galopirajući tu mnor , koji je nažalost ubio za dva meseca. Nažalost , svoje venčanje nije ni dočekala , a nnjega je dotuklo trenutak kada je u njenom telefonu pronašao njenu sliku u venčanici . Iako danas ima novu ženu, oženjen je i ima malu ćerkicu, ali mu je ona i dalje velika i prva ljubav.