Novi predsjednik Crne Gore je Jakov Milatović. Naime , on je nakon više od tri decenije sa tona skinuo najpoznatijeg političara iz ove zemlje Mila Đukanovića. O njemu se toliko pisalo u medijima , da je bio povezan i sa mafijo , te da je glavni za šverc cigareta na ovom području.

 

 

Činjenica je da on ima veliko bogastvo , ali nikada nije bio sudski gonjen ni osuđen , kao ni većina političara u regiji koji su se nakon rata obogatili, a narod je postao sve siromašniji.Poznato je da novi predsjednik Crne Gore ima jednog sina , koji se prije četiri godine oženio . Đukanović nije žalio novac na svadbu , a ista je upriličena na Svetom Stefanu.

 

 

Pisalo se u medijima da je predsjednik Crne Gore na svadbu potrošio milione . Ostrvo kao i Kraljičina plaža bili su jako dobro čuvani i od strane policije i privatne zaštitarske kompanije. Na samom vjenčanju je bio 40 ljudi , koji su na plaži dovezeni električnim vozilima iz hotela , te na samom veselju je bilo upriličino slavlje za 440 zvanica.Policijska patrola je cijelu noć plovila između Budve i Svetog Stefana . Naime , muzički dio koji je zabavljao goste predvodio je Aco Peljović, a uz njega je još bila i Milica Pavlović , te Aleksandra Prijović. Zvanice su podijelile i nekoliko fotografija na svjim Instagram profilima , gdje jenjavnost mogla vidjeti kako su mlada i mladoženja bili veoma veseli. Naime , nije poznato kolko je predsjednik Crne Gore iskeširao za svadbu svog jedinca , ali sigurno da se rai o ogromnoj sumi novca. Šta vi mislite koliko novca je koštala ova prelijepa svadba ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here