Tamara Vučić je prva dama Srbije , koja svoje vaskršnje praznike provodi u Parizu , odakle je sa pratiocima na društvenim mrežama podijelila proljetnu razglednicu sa pogledom na Ajfelov toranja.

Naime , jedna od najljepših zgrada , i jedna od najljepših građevina u Pariz , koja ima pogled na Ajfelov toran je u vlasništvu Republike Srbije. Naime , ona se nalazi na samoj obali Sene . Zgrada je napravljena 1912.godine , a za potrebe diplomatskih aktivnosti Kraljevine Jugoslavije otkupio ju je Pavle Karađorđević 1936.godine.

 

 

Poznato je da Prva dama Srbije Tamara Vučić važi za ženu od stila , te da se na njoj mogu naći samo skupocjeni komadi odjeće , a Prva dama je za parišku šetnju gradom izabrala bež hajinu sa diskretnim crnim tufnicama , i visoke čizme slične nijanse , a kombinaciju je upotpunila sa dugim bijelim kaputom.

 

 

Podsjećanja radi Tamara je predsjedniku Srbije druga žena . Poznato je da je on prije nje bio u braku sa Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece sina Danila i kćer Milicu . Ksenija je preminula u januaru prošle godine. Tamara Vučić se nije dugo pojavljivala u javnosti ,i o njoj se ne zna puno , osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013.godine , te da ima 41.godinu a sada vrlo često na društvenoj mreži zna postaviti objavu sa svojim fotografijama , gdje je pratioci obasipaju samo pozitivnim komentarima na račun njenog izgleda , jer iako je zakoračila u petu deceniju života , oramo priznati kako Prva dama Srbije zaista izgleda fantastično. U prilogu Vam ostavljamo par njezinih fotografija sa Instagrama .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here