Slavica Ćukteraš, poznata folk pjevačica, nosi duboku emotivnu vezu s periodom svoje trudnoće i prisjeća se sreće koju je doživjela kada je postala majka kćerke Viktorije, unatoč ne baš sretnom braku s fudbalerom Vladom Vranovim. Nedavno je Slavica odlučila podijeliti neke detalje iz tog vremena s drugima, uključujući i svoje iskustvo sudjelovanja u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”.

Trudnoća ju je primorala da odustane od emisije već na samom početku, iako u tom trenutku nije ni znala da je u drugom stanju. Tek na pripremama za emisiju, njena kolegica Ivana Peters primijetila je neobične promjene kod Slavice. Slavica nije vjerovala onome što joj je Ivana govorila i zamolila je da ne iznosi takve tvrdnje, jer je mislila da će i drugi pomisliti da je to istina.

Slavica je kasnije izjavila: “Satima smo sjedile u bekstejdžu Ivanom Peters. Dok sam ja kukala o tome kako mi sve smeta, kako mi smeta šminka, osjećam mučninu, imam osjećaj da mi je želudac u nosu, i da ne znam zašto sam ovdje jer ništa mi ne odgovara, nisam znala da sam trudna. Samo je Ivana to znala i bila je bez riječi zbog mog ponašanja.”

Nakon toga, Slavica je odlučila napraviti test koji je potvrdio njenu trudnoću. Bila je iznenađena, a prva osoba kojoj je to rekla bila je upravo Ivana. I danas, dok gradi svoju karijeru, Slavica ističe da joj je porodica uvijek na prvom mjestu. U posljednje vrijeme manje je prisutna u medijima, ali to je zato što ima mnogo posla, a svaki trenutak slobodnog vremena provodi sa svojim najdražima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here