I dnaašnja tema nam je posvećena parovima sa naše javne scene , te ćemo danas da govorimo o jednom jako poznatom , a koji već dugi niz godina uživa u samopoštovanuju . Naime , reč je o Slobodi Mićalov ić i Vojinu Ćetkoviću , a koji su zajedno , kao krunu svog odnosa i braka dobikli i dve ćerke , Milu i Veru ,a na kojima mnogi mogu da im pšozavide . Naime , oni su se pre nego su započeli svoju ljubavnu romansu upoznali na setu , a ubrzo je ljubav planula , te je bilo nemoguće da se odnos ne ozvaniči brakom .

Inače , na večnu ljuubav su se zarekli 12 maja 2008 godine ,a kumovi su im bili kolege , ali i najbbolji prijatelji Nikola Đuričko i Ntaša Ninković. Dakle , ona je tada imala 26 godina , a on deset više , te razlika u njihovom odnosu nikada nije pravila problem , nego je se ispostavilo kao da je pun pogodak . Na dan venčanja ova glumica je prosto blistala , a postoje i brojne fotografije koje svedoče trenutku kada su izgovorili sudbonosno da , a sada je najnovija izazvala veliku pažnnju.

Svakkako glumica nije mogla , a da ne podeli trenutke sa venčanja , pa je se prisetila uspomena dok je pozirala u venčanici , sa dugim velom ,a ako ste mislili da se na fotografiji nalazi i Vojin , prevarili ste se . Dakle , reč je o fotografiji koja je nastaala na snimanju filma “Na mlečnom putu”, koji je kod nas premijerno prikazan 2017, te je Boba za potrebe istog ponovo zablistala u belom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here