U nastavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče jedne popularne voditeljice , te super žene , a sa pravom je možžemo tako naztvati , koja se nlazi na našoj javnoj sceni . Naime , kada je rč o popularnoj emisiji Ljubav i moda ,ona je na području Srbije itekako jedna od gledaniji , a sve jer je vodi Ruška Jakšić .Naime , ona je odavno ušla u desetu deceniju života , a i dan danas se jako dobro drži , ze nema nikakvih zdravstvenih problema. Tako je ona sama otkrila da na svemu zasigurno može da zahvali genetici.

Dakle , ona je javnosti itekako poznata kao osoba koja ima jako mnogo smaopouzdanja , a koje bez problema promoviše i širi , te je žene sa estrade apsolutno obožavaju , jer im uvek da kvalitetne i dobre savere , a iza sebe ima jako dugu ljubavnu karijeru ,te čak tri propala braka. Naime , ona slabo u javnosti govori o tome kad aje rođena , a sve jer i dalje se zamišlja koda ima 40 godina , a i sama se tako oseća tako . Tako je jednom prilikom bila gost u emidiji na televiziji ,pa je pokazala fotografiju kada je imala samo dve godine , pa je dodala da je se izgled promenio , ali unutrrašnji duh nije.

“U ovome gradu smo prije mogli da viđamo neke predivne i prekrasne žene koje su imale prirodnu lepotu i koje su bile prirodno zgodne, a tada su se muškarci za njima okretali i gubili razum, ali danas se više ništa ne zna od svih tih silikona. Svaka druga žena ugrađuje silikone ili radi barem neku od drugih plastičnih operacija, a ja govorim da je danas došlo vreme kada se ima višak silikona, a manjak pameti i često to bude njihova ulaznica. Meni je bitno u životu da ja nikada ne izgubim svoj identitet, te mi nije nikako jasno kako neko može toliko promeniti svoj lični opis samo zbog silnih operacija i silikona”, izjavila je Ruška.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here