U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se teme , a koja je nažalost postala našša svakodnevnica . Naime , ni dnaašnja vest nije ni malo lep , a radi se o tome da je popularna pevčaica Šer koja je napunila 76 godina, jedna od onih koji izazivaju jako veliku pažnju .. Naime , mnogi ipak nisu upućeni u to da ona godinama vodi borbu sa teškom bo lešću , a reč je o Epštajn-Barovom sindromu koji razara unutrašnje organe i stvara osećaj umora.

Kako saznajem, zahvaljujući fizičkoj aktivnosti i ishrani , ona danas uspeva da se uspešno nosi sa ovom op akom bo lešću. Tako je ona pronašla idealnu kombinaciju. – Vežbam najmanje pet puta nedeljno. Celog života sam aktivna i ne nameravam da prestanem jer zaista uživam u tome. Trener mi ne gleda kroz prste, nimalo me ne štedi i ne zanima ga koliko godina imam. Dosta sam čitala o hrani i sama došla do saznanja šta bi bilo najbolje da jedem. Nisam neki ljubitelj mesa. Ne mogu da kažem da sam vegetarijanac, ali sve što jedem potpuno je zdravo, osim deserta na koji sam slaba. Ne volim mlečne proizvode i namirnice koje sadrže mnogo masti jer me usporavaju i kradu mi energiju. Alkohol izbegavam, godišnje tek nekoliko čašica – ispričala je Šer i otkrila koja hrana joj daje najviše snage.

– Pored povrća, to su pirinač, mahunarke, kao i nešto što se nutricionistima verovatno neće dopasti, ali ja prosto obožavam – testenine. Banane i nektarine tamanim jer su pune zdravog nerafinisanog šećera, a sir smatram najgorom namirnicom za ljudsko telo jer ga ne varimo kako treba i prepun je masti i holesterola. Volim sladak krompir koji može da se spremi u mikrotalasnoj za četiri minuta. Otkrila sam ga zajedno za Mišel Fajfer kada smo snimale “Veštice iz Istvika”. Tada smo bukvalno živele na njemu – smeje se Šer, koju su nedavno proglasili prvim transformersom šou-biznisa. Ostatak ovde-

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here