U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o rijatii progamima , a kada je reč o našim prostorima ,danas ih imamo jao puno . Naime , zasigurno je rijaliti Zadruga , a koji je ove godine započeo i svoje šestu sezonu oborio sve rekorde gledanosti , pa ljudi svake godine iznosa sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu u kojem će , glo bi se reći ,da se blamiraju novi učesnici .

Naime , kada je reč o ovoj seoni , svakako je poslednjih dana sva pažnja priklonjena Maji Marinković ,koja je postala bliska sa Mrkom Markoviće , a gde je nedavno pao i poljubac. Naime , njih odnos ipak nije počeo iznenada , nego se oni poznaju iz druge sezone ,a kada su ih i tad apovezivali , te je ostala upamćena o aferi bunda , a koju su vatreni fanovi ovog programa dosta komentarisali, a sada ponovo aktuela na mrežama. Radi se o tome da su oni tada ležali jedno pored drugog na krevetu , pa je Maja bila pokrivena sa bundom , fanovima je sve bilo čudbno , pa su se pojavile špekulacije da su bili int imni upravo ispod te bunde.

U tadašnjoj emisiji “Pitanja novinara”, novinari su im takođe postavljali pitanja da li se nešto desilo ispod bunde, što su oni tada ošto negirali, budući da je Marko tada već bio u vezi sa Stanijom Dobrojević. Ipk , ovo ne bi bilo toliko čudno da nismo gledali , te ne znamo kakva je to Maja kada je bliska sa nekim , te d čega to sve vodi.  Također je proed njega bila bliska i s Vladimirom Tomovićem . 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here