Nakon što je u Četvrtak održano ročište , Brajanu Volš , suprugu nestale Ane Volš , a koji se tereti da ju pretukao na smrt , pa je njeno tijelo raskomadano bacio u đubre. Iako je njen muž glavni osumnjičeni , još uvijek se traga za Aninim tijelom , a to ostavlja prostor pojedinim teoričarima zavjere ao i Brajanovoj odbrani za špekulacije o tome gdje se Ana zapravo nalazi.

 

 

Međutim , za sada svi dokazi upućuju na to da je Brajan počinio ubistvo svoje supruge. Naime , prema najnovijim informacijama koje prenose američki mediji , dn prije nego je Brajan uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju suprugu , policiji u Kohasetu je stigao veoma neobičan mejl, a u kojem se spominje da je Ana oteta i to zbog nekog posla vrijednog 127.000 dolara.

 

 

U mejlu je pisalo : “Ovdje kod nas je neka Ana Volš . Onaje kod nas i ako ne bude vratila taj novac , pošto je zabrljala , nikada se neće vratitit .” Navodno je pisalo u mejlu koji je policija primila u 7. januara ove godine , samo 6 dana od Aninog nestanka. U vezi ove poruke , policija nije željela otkrivati više detalja, a predpostavlja se da je ovaj mejl bio samo pokušaj da istraga krene u drugom smijeru , kako bi se kupilo vrijeme , te da se dokazi o ubistvu dodatno prikriju i zataškaju.Mejl je vjrovatno poslan od strane nekog zaluđenika ili nekoga ko je učestvovao u Aninom ubistvu, a vjeruje se da je i sam Brajan od straha zbog hapšenja poslao mejl. Kako je poznato Ana je nestala 1.januara , a Brajan to nije prijavio policiji , nego je četiri dana nakon nestanka prijavio njen poslodavac .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here