Angelina Graovac je teniserka srpskog porijekla , koja je uspjela da na sebe privuče veliku pažnju medija , ali ne zbog uspjeha na terenu , već zbog svojih aktivnosti koje dijeli na društvenim mrežama. Naime , Angelina je odlučila da se skloni iz svijeta sporta , i odlučila je svoju maksimalnu pažnju posvetitit platformi gdje može da kači svoje golišave slike, i pritome zarađuje ogroman novac.

 

 

 

Angelina živi u Americi , tamo je odrasla , ali vrlo često dolazi u prestolnicu Srbije , i tu ima veliki broj bliskih prijatelja. U tenisu je bila veoma talentovana u mlađim kategorijama , te su joj mnogi predviđali blistavu budućnost , međutim ona je shvatila da bi voljel nekim drugim stvarima da se bavi , pa je odlučila da tenis ostavi po strani , te se posveti društvenim mrežama. Inače , tokom karijere na ITF nivou Angelina je upisala osam pobjeda i čak 36 poraza.

 

 

 

Na njenom Instagram profilu možemo vidjeti njene golišave fotografije , pa se tako mlada Angelina slika u toplesu , u izazovnom kupaćem kostimu i slično. Špekulisalo se da je Angelina kada je imala 19.godina otvorila svoju stranicu na kanalu za odrasle , te da je pristup svojim obožavaoima naplaćivala šest dolara mjesečno , a stranicu je tada lajkalo više od 1000 ljudi. Angelina je vidjela da nema previše sreće sa reketom u ruci , pa je odlučila da svoju karijeru proba izdignuti na malo drugačiji način . Angelina je do sada podijelila 13 video uredaka na jednoj stranici za odrasle , a provokativnim fotografijama se i ranije isticala na Instagramu. U nastavku pogledajte njene fotografije koje dijeli na ruštvenoj mreži Instagram.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here