Naomi Campbell, britanska manekenka koja ima 53 godine, otkrila je putem Instagrama da je ponovno postala majka, podijelivši fotografiju svoje dvogodišnje kćerke i novorođenog sina. Neočekivano, 53-godišnja manekenka je u četvrtak objavila tu vijest na Instagramu uz fotografiju na kojoj se ona i njena dvogodišnja kćerka drže za ruke s novorođenčetom. “Dragi moj mali, znaj da si iznimno cijenjen i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas blagoslovio svojim dolaskom”, napisala je uz fotografiju, “Ti si istinski dar od Boga, i mi smo blagoslovljeni.”

Dodala je: “Nikada nije kasno da postaneš majka”, ali nije otkrila ime svog sina. Naomi Campbell je prvi put postala majka sa 50 godina, o čemu je otkrila u svibnju 2021. godine kada je objavila rođenje svoje kćerke. “Prekrasno biće me je odabralo da joj budem majka”, rekla je tada na Instagramu, “Iznimno sam počašćena što imam tu nježnu dušu u svom životu. Ne postoje riječi koje mogu opisati tu doživotnu vezu koju sada dijelim s tobom, moj anđele.”

Iako je Naomi Campbell dugo čuvala privatnost svog obiteljskog života, pozirala je sa svojom tada devetomjesečnom kćerkom na naslovnici britanskog Voguea u ožujku 2022. godine. U pratećem intervjuu, podijelila je svoju radost zbog majčinstva i otkrila da je oduvijek znala da će jednog dana postati majka. Naomi Campbell je svjetski poznata supermodelka koju mediji pažljivo prate i često izvještavaju o njenim aktivnostima. Njena karijera je obilježena dugogodišnjim uspjehom na modnoj sceni, kao i angažmanom u brojnim humanitarnim inicijativama.

Kao jedna od prvih afroameričkih supermodela, Naomi je ostavila neizbrisiv trag u industriji mode. Njena pojava na modnim pistama, naslovnicama časopisa i reklamnim kampanjama bila je nevjerojatno utjecajna. Mediji su često izvještavali o njenim revolucionarnim dosezima u modnoj industriji i njenoj borbi za raznolikost i uključivost. S obzirom na njen visoki profil, mediji su svjesni da su vijesti o Naomi Campbell uvijek zanimljive za publiku. Izvještaji o njenim modnim revijama, pojavljivanjima na crvenom tepihu, putovanjima i društvenim angažmanima često se objavljuju u časopisima, novinama i na internetskim portalima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here