Prije nekoliko dana poznati pjeač Radiša Trajković , poznatiji kao Đani , je oženio mlađeg sina Marka . Gala proslava je održana u jednom od najekskluzivnijih hotela. go se nagađalo o sadržaju pjevačeve bilježnice toko slavlja , međutim kako se doznalo , odmah se posvetio nadoknadi potrošenog novca. Pjevač je tokom vikenda nastupao u Njemačkoj , a poznato je da su honorari tamo veći u odnosu na one na našim prostorima.

 

 

Međutim , prema informacjama iz medija , dogodili su se nemili događaji , pa je pjevač nakon nastupa u Njemačkoj ostao uskraćen za isplatu novca , koja je predhodno bila dogovorena. Sve naknade i novac koji je ponio sa sobom , naprosto je nestao i Đani je prvo mislio da je izgubio novac , pa ga je tražio , međutim nije ga pronašao.

 

 

Naime , on nije bio siguran da li je možda tokom putovanja opljačkan , ili možda u hotelu . Mislio e da se to moglo dogoditi i u klubu , jer je ponio sa sobom veliku svotu novca i bio je vidno frustriran , u cijeli slučaj je uključena i policija. Đani je u zračnu luku sigao vidno ogorčen , a tamo ga je čekao njegov sin jer mu je očito nedostajalo novca za taksi . Javne osobe su vrlo česo na meti kriminalaca , a najviše opljačkani su upravo estradne ličnosti. Pjevač je akko kaže , prije nekoliko godina napadnut i opljačkan nasred ulice , kada su ga zaustavila dvojica nepoznatih muškaraca , a zatim su ga napali i oduzeli mu skupocjeni sat čija vrijednost se procjenjuje na oko 2 hiljade eura. Pjevač se nada da će policija uspjeti da razriješi slučaj sa njegovim novcem.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here