Američki mediji već neko vrijeme izvještavaju o 20-godišnjoj gimnastičarki Oliviji Dan. Iako nije toliko poznata po sportskim uspjesima, postala je poznata po svojoj ljepoti, velikom broju obožavatelja i zaradi od video snimaka i društvenih mreža.Olivija Dan, mlada Amerikanka, ima samo 20 godina i profesionalno se bavi gimnastikom. Međutim, već prije godinu dana je zaradila svoj prvi milijun, ali ne u svom sportskom području.

Njena zarada dolazi od prodaje video snimaka, a njen najnoviji video već je pogledan preko 11 milijuna puta u manje od 24 sata. Kao tinejdžerka, Olivija je postala zvijezda na društvenim mrežama i na taj način je zaradila svoj prvi milijun. Na TikToku ima 6 milijuna pratitelja, dok je na Instagramu prati 2,1 milijun ljudi. Zahvaljujući velikom broju pratitelja, Olivija je potpisala niz sponzorskih ugovora čim je postala punoljetna.

“Želim biti uzor mladim djevojkama. Želim biti dobar primjer i poslati im poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. To mi je izuzetno važno. Ne želim stavljati pritisak na sebe i uspoređivati se s drugima. Pokušavam pronaći ravnotežu između školovanja, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti”, rekla je Olivija za britanske medije. Podsjećamo, Olivija Dan je bila članica američke gimnastičke reprezentacije i trenutno nastupa za koledž u Luizijani.

Olivija Dan također plijeni pažnju svojom izvanrednom ljepotom te je postala poznata ikona na društvenim mrežama.Njen prekrasni izgled privlači tisuće obožavatelja diljem svijeta, a njezine fotografije i videi na društvenim mrežama redovito skupljaju ogroman broj lajkova i komentara. Olivija je postala inspiracija mnogima, ne samo zbog svojih sportskih vještina, već i zbog svog izgleda i stila.Njena popularnost na društvenim mrežama omogućila joj je suradnju s različitim brendovima i ostvarivanje brojnih sponzorskih ugovora. Svojim modnim izborima, ljepotom i karizmom, Olivija privlači pažnju i postala je prepoznatljivo lice u svijetu influencera.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here