Ppularna pjevačica Jelena Kostov je rođena 1983.godine u Dimitrovgradu . Tu je pjevačica živjela do svoje 14.godine života , a zatim se preseila u Niš , u kojem je upisala muzičku školu. Nakon završetka srednjg obrazovanja , Jelena je upisala muzičku akademiju , a oduvijek je željela da postane pjevačica.

 

 

Jelena je veoma rano postala samostalna te se odvojila od svoje porodice , a veoma je vezana za svoju sestru kao i roditelje. Jelena svaki sloodan trenutak koristi da ga provede sa svojom porodicom . Jelena je također la učesnik najpoznatijeg muzičkog programa Zvezde Granda , i tako se široj javosti predstavila . Iako je prošla audiciju na takmičenju , Jelena nije prošla u dalji krug , što joj je veoma teško palo , i umalo da odustane od svoje karijere zbog toga. Međutim , ipak je odlučila da nema odustajanja , već je još jednom pokušala . Ponovo se prijavila u takmičenje i tada je došla do sedmog mjesta.

 

 

Jelena je izgradila uspješnu karijeru , a i u privatnom životu je itekako uspješna. Naime 2017.godine se udala za svog izabranika Miljana Vukovića , koji je po zanimanju Žandarm , te n ne želi da se javo eksponira , i ne voli da Jelena njegove fotografije objavljuje na društvenim mrežama . U braku su dobili dvje djece sina Miliju i kćerku Milicu , koja ima samo godinu dana , i najveća je mezimica cijele porodice. Nedavno e Jelena objavila jednu fotografiju na kojoj je ona sa suprugom , i njena obava je naišla na veoma pozitivne komentare , naročito na račun izgleda njenog supruga. Fotografija koju je podijelila je sa odmora , gdje se sa mužem slikala u vodi , uz strasan poljubac.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here