Jedan od najuspješnijih biznismena u muzičkoj industriji je svakako Saša Popović , a on se prvi put iroj javnosti predstavio kao član benda Slatki grijeh , koji je tokom osamdesetih godina bio jedan od najpopularnijih bendova , a pjevača im je bila Lepa Brena.

 

 

Pjevačica je sa bendom Slatki Greh ostvarila zavidnu karijeru , pa je odlučila da se počne baviti solo pjevanjem , odnosno napustila je bend i započela solo karijeru. Zajedno sa Sašom Popvićem je osnovala Grand Produkciju , i jedan od najuspješnijih muzičkih projekata , a to je takmičenje Zvezde Granda , koje se na malim ekranima prikazuje više od dvadeset godina . Kako je poznato Saša i Brena su prije tri godine prodali svoje dionice u Grandu , te su tada prema pisanjima u medijima zaradilli preko 20 miliona eura.

 

 

Saša je nakon prodatih dionica odlučio da se penzioniše , međutim ta odluka je kratko trajala. Kako Saša kaže nije znao šta da radi , pa je nakon samo tri mjeseca penzije odlučio da se vrati u takmičenje , kao umjetnički direktor i voditelj . Iako je Saša već zakoračio u osmu deceniju života , on izgleda mnogo mlađe , a jedno prilikom je odlučio da otkrije kako mu je to pošlo za rukom . Naime , Saša je istakao kako čim dođe proljeće on počne da vodi poseban režim ishrane , i tada izgubi sav višak kilograma koji se nakupio preko zime . Reako je kako on nikada ne doručkuje , već samo popije šolju crne kafe , a vrlo rijetko pije sa mlijekom . Za ručak većinom kombinuje ribu ili piletinu , kao i neku šniclu sa prilogom od povrća , a za večeru jede jaja , salatu ili meso , a vrlo rijetko naveče pojede samo jogurt i neko voće .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here