Jedan od najomiljenijih i najpoznatijih srpskih voditelja je Voja Nedeljković. Prvu emisiju koju je voio je bila Klub 10 na TV Beograd , a 2013.godine je dobio poziv od Saše Popovića a dođe u Grand , i voditelj e taj poziv rado prihvatio , i danas vodi jedan od najpopularnijih muzičkih takmičenja Zvezde Granda.

 

 

Kada se odlučio za posao voditelja , mnogi su smatrali da je taj posao ispod njegovog nivoa , dok on smatra da nij pogriješio i trenutno uživa u onome što eadi , a to je najbitnije. Što se tiče privatnog života , Voja je u braku više od dvije decenije sa 18.godina mlađom suprugm Majom, a ona je doktorica . Voja i Maja imaju sina Đorđa i kada god su slobodni i imaju vremena Voja i Maja sa sinom vole da putuju. Voja o svom privatnom životu rijetko priča , ali je jednom prilikom otkrio da je u svom životu imao teških perioda.

 

 

Jedan od teških trenutaka za Voju je bio kada je preminula njegova baka , je je Voja za nju bio veoma vezan , i iako je već bio odrastao čovjek jako teško mu je pala vijest o njnoj smrti. Bio je na ljetovanju sa ocem , a kada su se tek vratili o mu je saopštio da mu je baka preminula . On je tada doživio emotivni slom jer ga je žena odgojila i sa njom je provodio najviše vremena. Baka je Voju naučila pravim životnim vrijednostima u njegovom srcu će uvijek imati posebno mjesto. Iako je od tada prošlo mnogo vremena , Voja se sjeća kako je njegov otac šutio nekoliko dana i nije mu želio pokvariti raspoloženje na ljetovanju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here