Priča o kontroverznoj učesnici rijalitija Miljani Kulić izazvala je zabrinutost među ostalim ukućanima, budući da izražava sumnju da je ponovno trudna. Ovog puta, navodno sa Lazarom Kulićem Zolom (Lazar Čolić Zola), s kojim je nedavno pokušala da izbegne društvo elitnih osoba. Njena majka, Marija Kulić, još uvek nije sebi došla, a sada se ponovno oglasila kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

 

 

“Nadam se da će pobediti. Čudovište pravi dete za rijaliti program, a ona slepo veruje u sve što se tiče toga. Ovaj put, možda će je Bog opomenuti zbog njenih naivnosti. Upozorila sam je da nije pametno ići tamo gde je bivši bez kontracepcije. Kako da znam da li će se pomiriti, kad će to biti i sa kim. Vi ne poznajete njenu situaciju, a ona, bez sumnje, ne treba mi kontracepcija jer prvo, nakon svega što su radili i govorili, neću se pomiriti ni s kim, a drugo, neću imati intimne odnose tokom ove sezone, čak ni slučajno. To je moje čvrsto opredeljenje. Poverovala sam joj s obzirom na sve nepravilnosti i spletkarenja koje su se dešavale. To je njen zavet, čista radost” – izjavila je Marija Kulić.

 

 

Podsjećamo da je Zola diskvalificiran iz rijalitija i sada boravi u Beču. Nakon toga, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola zajedno su pobjegli iz rijalitija, a Miljana se vratila u “Elitu” kada je svojim cimerima otkrila što se dogodilo. Mirjana je tada izjavila da se Zola diskvalificirao, te da su razmatrali pregovore oko stanova ili Paradise Islanda, ali da je Zola odmah zahtijevao 100.000 evra do kraja rijalitija, što nitko nije pristao platiti pod prijetnjom ucjene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here