Beki Bekić, poznati pevač, je uživa u skladnom braku sa suprugom Nedom već neverovatne tri decenije. On tvrdi da u njihovom odnosu nikada nije bilo trzavica i to ga čini ponosnim. Zbog dugovečnosti njihovog braka, Beki je jedan od onih koji mogu dati lekciju mladima o ljubavi i kompromisu.

Beki ističe da je za uspešan brak potrebna tolerancija i svest o tome da greške postoje s obe strane, ali ih ne treba uzimati k srcu ili pamtiti. On naglašava važnost dostojanstvenog i ljudskog življenja jednog života. Zaista je retko da se Beki i Neda posvađaju, a ako se dogodi, to su obično rasprave oko dece ili posla. Ipak, uvek uspevaju da pronađu rešenje i da se dogovore o tome ko je u pravu. Beki takođe naglašava da nije teško izgovoriti “izvini” kada je potrebno.

Priča između Bekića i Nede počela je u kafani u kojoj je Beki godinama nastupao, i to je pravi dokaz da ljubav na prvi pogled zaista postoji. Beki nikada nije razmišljao o tome da li postoji neko bolji od Nede, jer takvo razmišljanje znači da ne zaslužuje svoju suprugu. On je oduvek bio svestan da ne sme dozvoliti da mu druge oči pokažu da je vredelo ono što je imao pored sebe. Ova mudrost koju je dobio od svog oca, Beki smatra ključnom u održavanju uspešnog braka.

Beki i Neda su dokaz da razumevanje i kompromis predstavljaju ključne elemente uspešnog braka. Ono što je takođe interesantno jeste da Beki ne krije da se i danas čuje sa bivšim ljubavima. Za njega je važno održavati dobre odnose sa svojim bivšim devojkama, jer su ostali prijatelji nakon raskida. On naglašava važnost svesti o tome s kim ulazite u brak i da treba biti otvoren i prijateljski raspoložen prema bivšim partnerima. Beki Bekić i Neda su primer dugovečne ljubavi i srećnog braka, a njihova priča inspiriše mnoge parove da neguju razumevanje, kompromis i prijateljstvo u svojim odnosima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here