Jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji je svakako Žika Jakšić , koji je uz Sašu Popovića od početka gradio Grand produkciju . Žika je i autor i voditelj muzičkog takmičenja Nikad nije asno, o kojem publika ima samo riječi hvale i podrške za kandidate.

 

 

Kada je u pitanju privatni život Žike Jakšića , možemo reći da je on ima poprilično buan život , a Žika nikada nije krio detalje od javnosti . Naime , poznato je da se ženio dva puta a oba braka su nažalost završila sa razvodom, a koji je on inicirao. Mediji su ga također povezivali sa mnogim poznatim pjevčicama , ali on nikada nije želio komentarisati takve glasine , a ni demantovati ih. Ono što nikada nije krio su njegova dva braka i kako je više puta izjavio razvod je krupna odluka koju nije lako donijeti , i svaki muškarac prije takve odluke treba da se potrudi da svoj brak spasi.

 

 

Žika je što se tiče njegova dva braka , priznao da kada je shvatio da je ljubav između njega i partnerke prestala odlučio da se razvede , i da ostanu prijateljski odnosima u čemu je i uspio . Žika nikada nije bio foliranz kada su osjećanja u pitanju , i kada je shvatio da nema više ljubavi , minimalizirao je svaku komunikaciju i uspio da ostane u dobrim odnosima sa bivšim suprugama. Jednom prilikom je Žika priznao da i danas pati zbog jedne ne promišljene odluke , koju je donio kada je bio mlad , a tada je prekinuo sa djevojkom sa kojom je bio u vezi i koju je voio prije nego je krenuo na služenje vojnog roka. Poslije dok je sa svojim prijateljima slavio ispraćaj u voljsku čuo je pjesmu koja ga je pogodila pa je sams ebi razbio flašom glavu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here