Mia Begović je bila poznata po svojoj izvanrednoj ljepoti i smatrana je jednom od najatraktivnijih glumica na prostoru bivše Jugoslavije. Tijekom svoje bogate karijere, glumila je u mnogim kazališnim produkcijama, filmovima i televizijskim serijama. Naročito su je proslavile uloge u televizijskim serijama “Ponos Ratkajev” i “Vila Marija”.

Godine 1990. Mia se udala za vaterpolista Ronalda Lopatnog, a zajedno su imali kćerku Maju Lenu. Nažalost, njihov brak okončan je razvodom 2004. godine nakon deset godina zajedničkog života. Mia je zatim sklopila drugi brak s poduzetnikom Željkom Žindarićem, ali i taj brak je završio razvodom nakon šest godina. Jedan od najkontroverznijih trenutaka u njihovoj vezi bio je incident 2012. godine, kada su se sukobili oko stana u Zagrebu u kojem su zajedno živjeli, iako nisu bili u braku. Miji je zabranjen ulazak u stan, zbog čega je navodno nekoliko dana spavala na stubištu.

Najtragičniji trenutak u životu Mije Begović bio je gubitak sestre Ene. Godine 2000., Ena i njena jednomjesečna kćerka Lana, koju je dobila s Josipom Radeljakom, doživjele su tešku prometnu nesreću koja je rezultirala njihovom smrću. Taj događaj duboko je pogodio Miju, ali unatoč ogromnoj tuzi i depresiji koja je uslijedila, uspjela je nadići svoje probleme i postati jača osoba.

Mia Begović je proživjela i teško vrijeme tijekom potresa koji je pogodio Hrvatsku prije nekoliko godina. Njen prioritet tijekom tog vremena bila je dobrobit njene kćeri, a njenog straha nije bilo za nju samu, već za svoje dijete. Mia je hrabro podnijela sve te izazove i brinula se za svoju obitelj u teškim trenucima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here