U današnje vrijeme rijaliti progami su veoma popularni, a posljednjih godina rijaliti Zadruga zauzima prvo mjesto kada su u pitanju programi ove vrste. Prije Zadruge postojali su razni drugi formati rijalitija koji su utrli put mnogim običnim , nepoznatim pojedincima da steknu priznanje i slavu . Mnogi pojedinci su iskoristili priliku koja im se pokazala i zadobila podršku gledalaca i na kraju stekli ogromnu slavu.

 

 

Naime , jedna takva osoba je i Zmaj od Šipova, koji je svoj uspon do slave započeo u rijalitiju Parovi , koji se emitovao na televiziji Happy. Prije toga je već stekao reputaciju po održavanju jedinstvenih govora o raznim događajima , uključujući i sahrane . Iako je završio samo osnovnu i srednju trgovačku školu , odlučio je da se bavi stočarstvom , te je od pradjeda naslijedio znatnu količinu zemlje, stoke kao i voćjaka. Zmaj od Šipova je oženjen i ima majku Boju koja je još uvije živa.

 

 

Zmaj od Šipova e sa suprugom Emirom boravio u vanbračnoj zajednici , u kojoj su dobili kćerku Milicu . Međutim nakon šest godina provedenih sa Zmajem od Šipova u nezakonitom braku , Emira je shvatila da takav način života ne želi pa je sa svojom kćerkom otišla u Ameriku. Naime , Zmaj od Šipova je dobio priznanje jer je na očevoj sahrani , koja je trajala tri sata , održao dugačku hvalospjevu koja je snimljena. Snimak je naknadno postavljen na You Tube , i skupio je preko milion pregleda. Zmaj od Šipova je aktivan na društvenim mrežama gdje svakodnevno sa svojim pratiocima dijeli videe šaljive vrste , pa tako nasmije mnoge koji ga prate.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here