Proslavljena pjevačica Nataša Bekvalac je velika estradna zvijet+zda , a zahvalna je što je uvijek okružena najboljim društvom . Među najbliže osobe svakako spadaju njene sestre Kristina i Dragana. Ono što je svakako primjetno jeste da su njih tri nevjerovatno slične , što je potaknulo mnoge da komentarišu njihov zadivljujući izgled. Kristina , je mlađa sestra koja je poznata po iznimnom modnom stilu. Ne samo da stilizira svoju sestru , već se može pohvaliti i uspješnom karijerom modnig dizajeniraca.

 

 

Nataša Bekvalac je poznata da sama česo zbija šale na račun svojih popalih brakova. Poznato je da pjevačica ima dva propala braka , iz kojih je dobila i dvije kćerke . Dragana , Natašina druga sestra je već dvije decenije u vezi , a Natašina mlađa sestra Kristina , nije imala sreću u braku sa Ivom Martinovićem. Kristina se bezglavo zaljubila u Ivu i tokom zajedničkog života rodila kćerku Petru. Međutim , njihove karakterne razlike ubrzo su nadvladale ljubav koju su osjećali pa je došlo do razvajanja.

 

 

Međutim , sudbina ih je nakon nekoliko godina ponovo spojila , i shvatili su da ne mogu jedno bez drugog , pa su tako svoju ljubav odlučili da obnove i daju joj drugu šansu. Njihovu sreću upotpunilo je rođenje sina Noe koji je uz djeda Dragoljuba postao jedini muški član porodice Bekvalac. Kristina i Ivo su odlučili dati prioritet svojim ulogama roditelha i zajedno raditi na odgoju kćeri i sina. Nedavno je bila proslava šestog rođendana njihovog sina Noe , gdje su se okupili prijatelji i porodica na nezaboravnom slavlju. Kristia se oglasila na društvenim mrežama kako bi izrazila zahvalnost svim gostima koji su došli.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here