I dnass za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče jednog jako popularnog takmičenja koje je na našim prostorima jako dugi niz godina. Dakle, dosta je takmičenja koja se tiču ​​muzičke tematike, a koja su stvorili mnogo pevača i pevača koji su danas jako uspešni. Kada je reč o Zvezdama Granda, dovoljno je samo spomenuti Darka Lazića, Milicu Todorovića i Milana Stankovića, a koji su potekli upravo iz ovog takmičenja.

Pord ovog takmičenja koje je pokazalo veliki uspeh , imali smo i slične i u ostalim zemljama sveta , kao što je Bosna i Hercegovina , Hrvatska , Makedonija , te mnoge druge. Međutim , definitivno ni jedno nije gledano kao ovo kojem smo posvetili medijski prostor. Pored Zvezda Grnda , redovno imate priliku da gledate slično takmičenje ” nikad nije kasno” , a gde su takmičari starije životne dobi , koji nisu imali šansu u mladosti da se pokažu , pa su to učinili u starijem životnom dobu . Upravo zbog toga je i napravljeno pomenuto takmičenje , a gde je glavni voditelj Žika Jakšić.

Opet na neki način kako bi zadovoljili i jednu mlađu životnu dobi, osmišljeno je takmičenje Pinkove zvezdice, a koja se taakođer emitovala na Pink Televiziji. Naime, taj program je funkcionisao na taj način da su tu najmlađi dolazili da pokazuju svoje talente, a bio ih je jako puno. Jedan od njih je i Ljubomir Ljuba Stankić , koji je svojim slatkim izgledom i glasom slavuja pobrao sve smpatije javnosti. Ljuba danas izgleda potpuno drugačije, porastao je i vjerujemo da biste ga jedva prepoznali.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here