Rijaliti progam Zadruga vć šestu godinu za redom je jedan od najgledanijih programa na ružičastoj televiziji. Međutim , vlasnik TV Pink se našao na udaru javnosti , kaa su u Srbiji početkom maja počinjena dva stravična zločina , u kojima je ubijeno 17 osoba , a ranjeno blizu 20.

 

 

Građani Srbije su izašli na masovne proteste protiv nasilja koje vlada u društvu i koje se emituje na televiziji. Prvi zahtjev nezadovoljnih građana bio je ukidanje Zadruge. Željko Mitrović je na to pristao na preporuku predjsednika Sbije Aleksandra Vučića. Činjenica je da se na imanju u Šimanovcima svaki dan dešavala neka svađa ili tuča i da je glavni lik u ovoj sezoni bio Zvezdan Slavinić koji je osuđivan ubica i jako agresivan lik , koji je nasrtao fizički na druge takmičare.

 

 

U predhodnoj sezoni glavni učesnik je bio Kristijan Golubović koji je poznati kriminalac , i koji je veliki dio svog života proveo u zatvoru , i jasno je da je Mitrović namjerno birao ovaj tip ljudi . Nakon Mitrovićeve odluke da će ukinuti Zadrugu , sada je njegova supruga Milica koju zovu i velikom šeficom i koja je urednik zabavnog programa na ružičastoj televiziji na Instagramu objavila da će superfinale biti održano u četvrtak u 21 sat uživo na TV Pinku. Njena objava je imala veliki broj komentara , a fanovi su bili zabrinuti da će i ovo ljet biti i predhodno emitovana emisija pod nazivom Narod pita, u kojoj su mogli postavljati pitanja takmičarima . Na jedan komentar koji je glasio da fanovi žele emisiju Narod pita i da ne postoji nijedan razlog da ne bude , Milica je kratko odgovorila da će emisija biti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here