Ognjen Amidžić je jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji , ali i šire. Amidžić več duži niz godina uređuje zabavnu eisiju Amigi Show , koja se prikazuje na televiziji Pink , i u kojoj su uvijek gosti iz poznatih sfera društva.

 

 

Naime , prošle godine je kao bomba ojeknula vijest da se poznati voditelj razvodi od svoje supruge Danijele Dimitrovske , koja je poznata anekenka , a sa kojom ima i sina Matiju. Naime , njih dvoje su u braku već deceniju , i važili su za jedan od najskladnijih brakova , sa domaće javne scene. Ognjen i Dnijela su u zajedničkom saopštenju rekli da će nakon razvoda ostati prijatelji , te nisu htjeli iznositi detalje vezane za ovu odluku razvoda.

 

 

Naime , prije otprilike mjesec dana se saznalo da je Ognjen u vezi sa svojom kolegicom Minom Naumanović , koja u njegovoj emisiji ima i svoj segment , počele su onda da kruže glasine da je upravo ona razlog votiteljovog razvoda. Oboje su priznali da su u vezi , ali da žele svoj privatni život i svoju vezu da drže dalje od očiju javnosti . Naime , mediji doznaju da je ova veza postala ozbiljna jer je par započeo i zajednički život , u njegovom stanu , koji je kupio nakon razvoda. Sada je ovaj zaljubljeni par otišao na odmor u Portugal , a to je njihovim pratiocima bilo jasno nakon šaljive Ognjenove objave na Instagramu . Mišljenja o njihovoj vezi su podijeljena , dok jedni smatraju da mu je trebala nova veza i da su lijep par, drugi pak misle da je pogriješio što se razveo od Danijele , te ga osuđuju zbog toga.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here