Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica , koja je na stradnoj sceni već skoro tri decenije i za to vrijeme je izgradila veoma uspješnu karijeru , a njeni hitovi sa početka karijere se i danas rado slušaju i pjevaju. Ceca je još uvijek aktivna u svom poslu , a svaki njen nastup bude posjećen do posljednjeg mjesta . Ceca je tokom devedesetih bila udata za Željka Ražnatovića Arkana , koji je bio jako utjecajan u Srbiji , pa se Cecine pjesme vrtljele na radiju, i tako je Cecina karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

 

Pjevačica potiče iz porodice u kojoj je majka Mira bila učiteljica , a otac mašinbravar , a kasnije je postao predsjednik opštine. Ceca je proslavila svoju veliku maturu 1991 godine , a tada je već bila velika zvijezda tadašnje Jugoslavije. Cecu svi znaju po nadimku, međutim ona se tada prezivala Veličković , 1991 godine napunila je 18 godina.Naime , već tada se mogla da pohvali nekolicinom ozbiljnih hitova i već zavidnom karijerom. Za svoju proslavu velike mature , Ceca je odabrala ciklama haljinu , u kojoj je djelovala veoma seksipilno , i koja je isticala sve njene obline.

 

 

 

Folk diva je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s kojom se prisjetila kako je to bilo kada je ona imala 18 godina , što će možda poslužiti kao inspiracija pojedinim djevojčicama. Mnogi se stide svojih fotografija iz mladosti , ali Ceca je pokazala da se ponosi svojim životom i godinama koje su iza nje. Ona danas važi za jednu instituciju , za jednu veliku zvijezdu , ona se čak izdvaja među tri najveće folk zvijezde u Srbiji ali i u regionu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here