U današnjem članku ćemo pisati o onome što domaćice najviše vole , a to su svakako savjeti za olakšavanje kućanskih poslova. Mnogle domaćice se često žale kako ne mogu da očiste prašinu , iako to redovno rade , ona se samo stvara i imale bi posa po cijeli dan samo da brišu prašinu , a znamo svi da kućanski poslovi , posebno ako se ne održavaju , znaju da budu jako naporni.

 

 

Danas Vam donosimo savjet kako najbrže do blistave kupaonice. Naime , tablete za pranje suđa , nisu samo namjenjene za to , one imaju moć da čine čua i u drugim dijelovima kuće . Zvuči iznenađujuće , ali se tablete za pranje suđa mogu koristiti i za uklanjanje uporne prljavštine , kao i neugodnih mirisa u WC-u. Ova priča je već provjerena od starane par influensera , a svoje iskustvo su podijelili na društvenim mrežama.

 

 

Čišćenje sa tabletom za praje posuđa je vrlo jednostavno. Ubacite tabletu u posudu i pustite da se otopi , nakon otapanja četkom izribajte cijelu površinu koja je zahvaćena prljavštinom ili žutim mrljama , i vidjet ćete čudo koje će se dediti samo u roku od par sekundi. Ne samo da će prljavština biti izbrisana , nego će i neugodni mirisi da iščeznu. Ako imate jako zaprljanu kupaonicu , otopljenu tabletu nanesite na površine koje treba očistiti , te ostavite nekoliko sati da djeluje a poslije izribajte . Naime , svoju perilicu rulja također možete očistiti pomoću tablete za pranje posuđa . Umetnite jednu ili dvije tablete u bubanj i pokrenite ciklus pranja na visokim postavkama , ali bez odjeće u njemu . Pećnicu također možete očistiti od masnih naslaga , otopite tabletu u vrućoj vodi i ostavite da se izgoreni ostaci namoče .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here