Kada je reč o Suzani Mančić , ljubav je njoj oduvek bila iznimno važna , te joj je praktički postala sastavni deo života ,a upravo tom segmentu je se posvetila u autobiografiji koju je svojevremeno napisala . Naime , tu du otkriveni brojni detalji iz života ove poznate voditeljke , a neki od njih su promakli široj javnosti . Naprimer , priod u kojem je uamalo zavela ruskog prednednika Vladimira Putina , pa se danas može samo nagađati gde bi bila da joj je to ustvari uspelo. Upravo detalje od te angeote je detaljno opisala u svojoj knjizi.

– U Lenjingrad, današnji Sankt Peterburg, došli smo zbog teniskog turnira iako ja nisam bila baš luda za tenisom. Više sam volela da lutam po Nevskom prospektu, da obiđem grob generala Kutuzova, da popijem čaj u Puškinovom kafeu preko puta i da se prisetim turneje od pre 17 godina. U Lenjingradu sam tada, davno, kupila prvi dijamantski prsten i to na odeljenju juvelirskih proizvoda neke robne kuće. Kako se od tada sve promenilo, čak i ime grada. Vraćeno mu je ime iz carskog vremena, Sankt Peterburg – prisetila se Suzana u svojoj knjizi i zatim prešla na to kako da joj teniski turni umalo promeni život, a ljubav Suzane Mančić pošla bi tada u zanimljivom i neočekivanom smeru.

– Teniski turnir je bio završen i u hotelu Evropejskaja je bio priređen svečani koktel. Gost turnira bio je svetski poznat teniser Bjorn Borg. U onom mnoštvu sveta odjednom sam se našla pored njega. Bio je ljubazan, vitak i žut. Nisam imala više filma u aparatu i htela sam da se pojedem živa, mogla sam se slikati sa njim. Volođa mi je pokazao jednog onižeg mladog čoveka oko kog su se tiskali novinari. Vidite, on je osvojio turnir. Mladi političar, odavde iz Peterburga, zove se Putin. Moju pažnju, međutim, i dalje je privlačio Borg – opisala je Mančićeva u knjizi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here