I dalje je Nikolina Pišek u jako teškom periodu koji ju je zadesio , a kako je poznato ostala je nedavno bez supruga , te su i porodične tenzije dodatno porasle. Tako je ona odlučila da se nakon sm rti Vidoja ponovo vrati na male ekrane , a počinje da radi kao voditeljka na televiziji Una , pa je tako nedavno izjavila da je raduje vraćanje na male ekrane , jer se vrača profesiji koju vvolu , kao i energiji i svemu šro ona donosi.

Naime , ona je rekla da će joj sve doneti stabilnost , ali i novi početak , a koji će od sada da bude njena realnost , jer nakon tekstonskih poremećaja koji su se dogodili, treba nešto što će joj dati sigurnost, kako njoj tako i njenim ćerkama, o kojima ona treba da brine i kojima je ona sada jedini oslonac i podrška. Tako je ov alepa voditeljka nedavno na druptvenoj mreži podelila fotografiju sa svojom mlađom ćerkom , a koju je dobila sa suprugom Vidojom , koji je kako smo već istakli nedavno pr eminuo.

Dok je u pozadini pesma Kerri Browna “A Letter to My Daughter”, sa stihovima: “Kada si dete, ceo svet je igralište”, “Bezuslovna ljubav”, “Jednostavne stvari koje čine da se pamti jedan poseban dan”. Inače , voditeljka je se vratila na male ekrane , a govorit će o mnogim temama , “Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe – naglasila je tom prilikom poznata voditeljka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here