Šesta sezona rijalitija Zadruga se polako bliži kraju , a evidentno je da kako dani prolaze u Bijeloj kući nervoza među učesnicima postaje sve veća i veća . Svi za koje smo mislili da treba da dođu do samoga kraja takmičenja su tu i za sada nema nikakvih iznenađenja. Proteklih dana smo pisali o Anđeli Đurišić , čiji roditelji su za Kuir rekli , kako ne žele svoju kćerku vidjeti u Herceg Novom , te da je osramotila cijelu porodicu zbog onoga što je sebi dopustila u Šimanovcima.

 

 

Kada sagledamo realnu situaciju koji bi roditelj dopustio da mu se ćerka onako blamira i to pred TV ekranima , te dopušta sebi razna poniženja od strane partnera Zvezdana Slavinića, koji sa nje radi šta stigne, i ponaša se prema njoj sa neoštovanjem . Mnogi fanovi rijalitija su mišljenja da je sama sebi kriva za sve što jo se dešava. Anđela na početku rijalitija je bila stidna djevojka , nije ulazila u rasprave , a sada odmah pokaže zube svakoj djevojci , kao što je sinoć bila Milica Veselinović, za koju se također zna da ima kratak fitilj. Naime , kako smo mogli vidjeti kako je ušla u sukob sa Anitom Stanojlović, te sa braćom Lazić. Anđela je pokušala da ih razdvoji ali je tu ona izvukla najdeblji kraj, a koletaralna šteta bio je peca, kojeg su ni krivog ni dužnog krenuli da udaraju na krevetu.

 

 

Naravno da je obezbjeđenje odmah reagovalo. U cijelu priču se umiješala i Ana Ćuičić , koja je također dobila ni kriva ni dužna. Tokom incidenta Anđela je držala Anitu koja se sudarila sa Pecom. Međutim , u čitavoj svađi , jedan od zadrugara je gurnuo Anđelu , zbog čega je ona pala na krevet , te je krenula da jauče zbog postojeće ozljede ruke, a Anita je i dalje velikom snagom udarala Pecina ramena i leđa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here