Na temelju iskaza anonimne bivše domaćice koji je dostavljen redakciji Kurira, stvara se slika da Jelena, supruga Slobe Radanovića, nije ispunjavala ulogu dobre supruge u prethodnoj vezi. Iako trenutno projektira sliku smirenosti i ljubaznosti, iznose se jasni znakovi njenog stvarnog karaktera, uz brojne upitne postupke koji joj se pripisuju.

Ona je optužila Radanovića za neodgovornost i povezana je s tajnim sastancima s njim dok je još bila u braku sa svojim prvobitnim mužem. To ukazuje na to da možda nije toliko nevina kao što se predstavlja. Nedavno je došlo do incidenta između Jelene i njenog bivšeg muža.

Ova gospođa je imala priliku raditi za ovaj par i smatra da su bili izuzetni. Jelenin prvi suprug je činio sve što je mogao kako bi je podržao i omogućio joj da se fokusira na dobrobit njihove djece. Međutim, tijekom njegovih odsustava, Jelena se često upuštala u nepovoljne situacije i nije obraćala pažnju na posljedice svojih postupaka. Dok je on pružao podršku, ona je iskoristila situaciju kako joj odgovara, zanemarivši svoje obaveze i radeći samo kad joj se prohtjelo.

Bivša domaćica je nastojala održavati odstojanje i poštovanje prema njihovoj vezi te je iznijela da je primijetila određena ponašanja kod Jelene koja nisu primjerena ulozi udane žene. S druge strane, njen tadašnji suprug je konstantno pokazivao svoju odanost i partnerstvo. Dok je Jelena bila često izvan kuće zbog svojih obaveza, tu su se počeli pojavljivati problemi. Čini se da je Jelena često izazivala probleme svom suprugu, ignorirajući njegove napore u planiranju i organiziranju stvari. Spekulira se čak i da je bila nevjerna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here