Glumica Mina Lazarević je prošla kroz tešku egzistenciju obilježenu emocionalnim preokretima i skrivenom zdravstvenom borbom. Tokom svog putovanja, hrabro se borila protiv raka, ali je odlučila taj dio svog života skriti od javnosti. Nažalost, zbog teške bolesti, bila je primorana ukloniti štitnu žlijezdu, što je bio neophodan korak u njenom nastojanju za preživljavanjem.

Tijekom svog sudjelovanja u televizijskom programu “Survivors”, Mina je otvoreno govorila o svojoj kontinuiranoj borbi za rehabilitaciju i podijelila svoje iskustvo. Rekla je: “Nitko nije izuzet od ranjivosti, svi je posjedujemo. Osobno, ja sam osoba koja je otvorena i ekspresivna, ne potiskujem emocije niti internaliziram stres. Mislim da je važno osloboditi te emocije i podijeliti ih s drugima oko sebe. Postalo mi je jasno da nakon ovog iskustva imam želju komunicirati i povezivati se s okolinom. Važno je obratiti pažnju na poruke koje nam tijelo šalje i ne zanemarivati ih, jer svakodnevne aktivnosti mogu utjecati na naše opće blagostanje. Vrijeme koje možemo posvetiti samo sebi i trenucima samorefleksije je vrlo malo.”

Mina je istaknula da nije zanemarila upozoravajuće znakove koje joj je tijelo slalo, ali da je često stavljala dobrobit svoje obitelji ispred svoje vlastite. U početku nije bila svjesna da nešto nije u redu i da će trebati operacija. Čak je planirala nastaviti nastupati u predstavama. Međutim, nakon dobivanja rezultata, postalo je jasno da će biti potrebna dodatna operacija jer je izraslina bila zloćudna.

Mina je priznala da je namjerno skrivala činjenicu da je podvrgnuta medicinskom zahvatu. Čak ni djeca oko nje nisu razumjela zašto je bila potištena. Na kraju je odlučila otvoreno se suočiti s njima i objasniti da je zaista bila operirana, ali ih je uvjerila da će sve biti u redu. Priznala je da je možda umorna ili u negativnom stanju, ali ih je zamolila za razumijevanje prema njenim okolnostima. Nakon operacije, Mino Lazarević se fizičko stanje poboljšalo, ali je naišla na nove izazove. Nakon procedure, često je imala duže periode prekida govora.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here