Najgledaniji rijaliti program Zadruga polako se bliži kraju . Naime , nakon šest godina emitovanja uzastopno , direktor Pink Media Grup, je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića odlučio da je potpuno prestane emitovati, jer nakon dva masakra koji su se dogodili u Srbiji početkom mjeseca , građani Srbije smatraju da treba da se pestane emitovati Zadruga jer propagira nasilje.

 

 

Glavni lik u ovoj sezoni je bio Zvezdan Slavinić , koji je osuđivani ubica , nasilnik koji se više puta pokazao kao takav i u Bijeloj kući. Zvezdan je zajedno sa svojom ljubavnicom Anđelom diskvalifikovan iz rijalitija , jer su prekršili ugovor , i saa su produkciji dužni po 50 hiljada eura. Njih dvoje su se iz Bijele kuće u putili u Beograd , u stan Zvezdanovog oca Moke , ali očigledno to Anđeli nije odgovaralo , pa je zahtjevala od Zvezdana da oca izbaci iz kuće.

 

 

Naime , kako doznajemo prvih nekoliko dana Anđela i Zvezdan su samo spavali i tada je bilo sve uredu , ali nakon što je Anđela shvatila da je stan jako maliposebno nakon što je stigla i spakovana garderoba iz produkcije koja je došla u deset ogromnih vreća. Netrepljivost između Anđele i Moke je sve veća i nekoliko puta do sada su se posvađali , a to je čuo i cijeli komšiluk . Ona navodno ne napušta jednu malu odvojenu sobu koja ima u stanu i ne želi da komunicira sa Mokom , koji pokušava da joj ugodi . Kako doznajemo i Zvezdan je rekao ocu da se preseli kod svoje djevojke kako bi Anđela i on bili sami.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here