U današnjem članku Vam dosimo nekoliko navoda , a koje se tiču smrti poznatog glumca Bore Todorovića. Naime , zapisi govore da je smrt popularnog srpskog glumca bila posljedica pogrešne operacije crijeva . Njegov sin Srđan Todorović je nedavno dao ispovjest o smrti svog oca , a o čemu je godinama šutio. Naime , glumac je preminuo 2014.godine , a tada se pisalo da se razbolio nakon operacije slijepog crijeva.

 

 

Borin sin Žika , je u interviju za TV Una otkrio da je Bora imao standardnu operaciju slijepog crijeva , te da je nakon što je izašao iz kreveta kako bi zatvorio prozor , okliznuo se i pao , te je tako udario glavom u metalni bolnički krevet , te se ta stravična nesreća završila kobno.

 

 

Od silnog udara kod Bore je pukla aneurizma te je zbog toga glumac preminuo . Bora je imao rutinsku operaciju slijepog crijeva 7.jula tokom oluje , zbog velikog naleta vjetra Bori je lupao bolnički prozor , ustao je kako bi ga zatvorio , poskliznuo se i pao , tako je glavom udrio u metalni dio kreveta. Bora je ima aneurizmu u glavi , pa je zbog jakog udarca aneurizma pukla , te je glumac preminuo .Bora se bio probudio , ali je imao strašnu glavobolju i nedugo nakon toga je preminuo.Bora seviše od pola stoljeća bavio glumačkim zanatom . Igrao je uloge u preko 60 kazališnih predstava , te skoro 30 igranih filmova i gotovo 100 TV drama.Bora je bio jako cijenjen glumac među svojim kolegama , i mnoge je pogodila vijest o njegovoj smrti , smatraju da je otišao prerano , da je imao još toiko toga da uradi na svom glumačkom planu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here