Lepa Lukić, poznata srpska pjevačica, rođena je kao Lepava Mušović 16. siječnja 1940. godine u selu Miločaj kod Kraljeva. U mladosti je doživjela tragediju kada je njen otac Radisav tragično poginuo u prometnoj nesreći, kada je Lepa imala samo dvije i pol godine. Odrastajući u siromaštvu, Lepa i njena obitelj često su se suočavali s nedostatkom hrane. Lepa je bila nestašna i često upadala u nevolje, dok je njen brat Ratko bio mirniji.

S nepunih deset godina, Lepa je preuzela odgovornost za kućanske poslove kako bi pomogla majci, koja je morala raditi izvan kuće. Unatoč nekim zdravstvenim problemima koji su joj onemogućili da ima vlastitu djecu, Lepa je razvila duboku ljubav prema djeci svog pokojnog brata, smatrajući ih svojom obitelji. Tijekom sudjelovanja u reality showu “Big Brother” 2010. godine, dobila je lutku na čuvanje kao dio zadatka, a njena emotivna veza s tom lutkom bila je snažna. Nakon završetka zadatka, teško joj je palo vratiti lutku, izražavajući duboku vezanost prema njoj. Također je povremeno osjećala zavist prema djeci svog pokojnog brata.

Lepa je imala prijateljske odnose sa svojim kolegama, ali ju je duboko pogodilo namjerno provociranje dugogodišnjeg prijatelja Ere Ojdanića. Izrazila je svoju odlučnost da pokrene pravni postupak protiv njega ako se ne ispriča javno. Sudjelovala je u reality showovima “Dvor” 2011. godine i “Farma” 2015. godine. Vjeruje da je razlog njenog uspjeha to što ljudi i dalje traže nju kao intrigantnu osobu. Nastavlja pružati izvanredne nastupe u zemlji i inozemstvu, a njen vokalni talent ostaje jednako izvanredan kao i na početku njene karijere.

Lepa je proživjela tri braka, a svaki je ostavio trag na njenom životu. Prvi suprug, Toma, nije podržavao njene ambicije da postane pjevačica i često joj je prijetio poremetiti nastupe. Nakon sedam godina turbulentnog braka, hrabro se odlučila za razvod i započela novo poglavlje u svom životu. U kafani “Šumatovac” pronašla je utjehu među poznatim osobama poput Tome Zdravkovića, Nedeljka Bilkića i Zorana Kalezića, stvarajući živopisnu atmosferu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here