Pjevačica Bojana Stamenov je nedavno počela da primjenjuje dijetu , koja je dovela pjevačicu do očite promjene izgleda. Mediji su odlučili da Bojanina dijeta bude trenutno glavna tema , jer očigledno je da je dijeta koju Bojana primjenjuje i više nego efikasna.

 

 

Bojana je osim talenta za pjevanje i svog moćnog glasa , bila specifična i zanimljiva zbog svog izgleda. Imala je nekoliko kilograma viška , što njoj tada nije smetalo , ali su je mnogi osuđivali , jer je zbog tog viška kilograma , Bojana imala i ozbiljnih zdravstvenih problema . Bojanin šećer je zbog kilograma bio povišen na 30 ,a njen vid se počeo mutiti. Bojana je prvenstveno htjela da ode na operaciju želuca , pa se počelo oziljno pripremati za taj zahvat , jer poznato je da to nije nimalo bezazlena operacija , te da sa sobom nosi dodatni rizik i odgovornost.

 

 

Bojana je pred samu operaciju morala svoj šećer da dovede u red , te je počela redovno da trenira , i svoju ishranu je iz korjena promijenila . Dijeta koju Bojana koristi svakodnevno uključuje u ishranu ribu , piletinu , rižu , povrće i voće, te razne salate . Bojana osim ishrane morala je redovno i da pazi na stres . Naime , trud se isplatio , jer svi treninzi , kao i uravnotežena prehrana , doveli su do toga da je Bojana smršala nevjerovatnih 70 kilograma , što svakako nije malo. Nakon što je toliko smršala , Bojana se pojavila u javnosti , i šokirala sve . Prošetala je u lepršavoj rozoj haljini , koja joj je stoala savršeno , a na nogama je imala štikle , svi su prosto bili oduševljeni njenim izgledom . U nastavku možete pogledati kako Bojana danas izgleda.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here