Glumica Jelisaveta Orašanin odlučila je za medije da otkrije detalje njene borbe za potomstvo . Naime , ona je ispričala kako se podvrgla vantjelesnoj oplodnji , nakon koje su ona i suprug Miloš Teodosić , dobili svoje prvo dijete, a mnogi nisu znali za ovu tešku situaciju koja je zadesila ovaj mladi bračni par.

 

 

Jelisaveta je izjavila da je sina Petra dobila iz petog pokušaja , te istakla da žene koje se nađu u toj situaciji , moraju biti jake . To razdoblje je trajalo godinu i pol dana, a imala je dva neuspješna pokušaja., koja su završila spontanim pobačajem , te je prošla krozrazličite faze i samo ona zna kako se osjećala u tom trenutku .

 

 

Jelisaveta se bavi bodibildingo , te je istakla kako su snimanja i rad jeini način da zaboravi teške trenutke iz prošlosti . Međutim , istakla je da nikada nije bila obeshrabrena . Naime , tokom zadnje in vitro terapije malo se smirila , a onda je doživjela saobraćajnu nesreću . Nosila je blizance , ali je Petar uspio da preživi. Jelisaveta je ispričala da je svoje drugo diete rodila prirodnim putem , a tri mjeseca nije znala da je trudna , i na kraju kada je saznala sve je prošlo u najboljem redu. Poznata glumica je rođena u Beogradu , a djetintvo je provela uz Dunav , te je ispričala da je jednom pala u rijeku , ali srećom jedan čovjek ju je spasio.Jelisaveta se sjeća da je tada kada je pala u rijek , njen prijatelj jako vrištao , te je čovjek neki uskočio i spasio je utapanja, te je tada morala razgovarati sa psihologom , kako bi preboljela veliku traumu koju je doživjela.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here