U rijalitiju Zadruga se svakodnevno dešavaju nove svađe, jer se takmičenje bliži kraju , i već su svi takmičari nervozni. Trenutno najaktuelnija informacija isa imanja iz Šimanovca , je ta da je Zvezdan Slavinić , prekinuo svoju vezu sa Anđelom Đuričić, te se samo u roku dva dana smuvao sa Majom Marinković , te s njom završio u krevetu.

 

 

Poznato je da je Fili Car bio sa Majom prije , pa je sada on krenuo da se sveti Zvezdanu , te je počeo da se mota oko Anđele , koja p svemu sudeći nema ništa protiv toga . Zvezdanova nova afera sa Majom , je unijela veliku pometnju u sve odnose u bijeloj kući . Filip Car je sada stalno uz Anđelu , pa se nagađa kako bi se on mogao početi udvarati njoj , kako bi joj pružio utjehu . Naime , društvene mreže su se usijale , zbog bezobrazne snimke iz sobe za rehabilitaciju. Na snimci , dok je Anđela sjedila i itražavala svoje pritužbe svojim cimerima , Filip e navodno neprimjereno se dirao po intimnim dijelovima tijela , što ona u tom trenutku nije primjetila.

 

 

Filip Car je siguran u svojoj namjeri da se osveti Zvezdanu , jer je ovaj počeo da se muva sa njegovom Majom , pa je odlučio na sve načine da zavede Anđelu. Poznavajući Anđelu i njeno psihičko stanje , vjerovatno je da će uspjeti u toj namjeri. Jer ona je postala takva da joj je Zvezdan centar svijeta , a sada kada je još jednom ponizio pred svima , siggurno će i ona posegnuti za osvetom. Šta vi mislite o ovom odnosu u bijeloj kući ? Pišite nam u komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here