Pjevačica Vesna Vukeić Vendi , je poznata kao neko ko intrigira javnost već godinama unazad , a nazivajuje je i kraljicom vašera. Vesna se pored pjevanja , okušala i u glumi ,te kao model , a bile je učesnica i u nekoliko rijalitija , a sada se posvetila pisanju.

 

 

Vesna je odrasla uz jako strogog oca , koji je želio da njegove kćerke steknu visoko obrazovanje , ali je Vesna napustila fakultet zbog svoje muzičke karijere. Njen prvi album je privukao veliku pažnju publike , prvenstveno zbog toga što je bio urađen pola kao pop , a pola kao folk . Najčešće je nastupala na vašerima u Srbiji , tako je stekla nadimak kraljica vašera.Vesna e prilikom učešća u rijalitiju Hotel Maldivi , svima pokazala svoju prgavu narav , i stalno je naređivala drugima šta da rade. Kada je nakon toga ušla u rijaliti Farma , niko od učesnika se nije obradovao njenom ulasku.

 

 

Poznato e da je Vendi već preko dvije decenije u braku sa fudbalerom OFK Beograda , Branimirom Banjcem , koji se veoma rijetko pojavljuje u javnosti , a par u braku je dobio kćerku Nikoletu koja je sada odrasla lijepa djevojka. Njen privatni život je zaštićen od očiju javnosti , a jednom prilikom je Vendi istakla , kako ona i njen suprug imaju potpuno različite karaktere , a ono što je najvažnije je to da joj on nikada ništa nije branio . Iako se ne pojavljuje u javnosti , na društvenim mrežama se pojavila Branimirova fotografija , i oni koji ga poznaju kažu da u svojoj mladosti bio jedan od najpožejnijih muškaraca u Beogradu , a ni danas ne izgleda loše. Vesnina kćerka Nikoleta se pojavila na promociji njenog romana Misterija crne žene , te je svojom ljepotom privukla mnoge poglede.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here