Vest koja je pre par dana potresla celu našu javnu scenu , jeste ona koja je odjeknula kao bomba , a tiče se toga da je pre minula popularna novinarka Gorica Nešović , u svojoj 59toj godini ,te su svi ostali i neverici , azasigurno je njejna porodica ovu vest najteže primila . Naime , novinarka je rodila sina Marka , a koji joj je bio podrška tokom cele borbe oko dijabetesa , ali također , značajan deo života ove novinarke bio je i njen muž Gorice Nešović.

Dakle , bivši muž Gorice Nešović , sa njom je u braku proveo deset godina , a reč je o Slobodanu Nešović Loki , kojeg javnost poznaje kao učesnika “Četiri i po muškarca”. Naime , kad aje on prestao da živi sa njom i njenim sinom , smetalo joj je što su se za njeno ime vezali epiteti poput ” samohrane majke ” , “raspuštenice ” , a o čemu je jednom prilikom govorila na svom blogu. – Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“.

Tako je jednom prilikom Gorica pričala o odnosu , pa je otkrila : – Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here