Kada je reč o Filipu Živojinović i Aleksandri Prijović , oni su već nekoli9ko godina u skaldnom braku , a kao kruna njihove ljubavi došao je sin Aleksandar . Naime , oni svoju intimu ne vole da dele javno , pa su zasigurno zbog toga jako često na meti komentara kako im u zajednici ne cvetaju ruže , pa čak i da je razvod na pommolu , ali ipak to su amo nagađanja , a supružnici nas jako često počaste sa nekim svojim zajedničkim pojavljivanjima , a gde svima stave do znanja ko su i šta su , te da o lošem odnosu nema ni reči.

Tako je bilo i pre par dana kada su se zajedno pojavili na promociji knjige nutricionistkinjee Ane Petrović , a gde su isprva odali utisak savršenog para , a i svakako modno usklađeni kako smo od njih i navikli , te su oduševili sve prisutne. Kada je reč o pevačici , ona je se ovaj put opredelila za kožni autfit ,pa je crne pantalone i košulju u braon boji istog materijala ponela uz duboke čizme iznad kolena koje su apsolutni hit ove sezone i sve to upotpunila širokim pojasom dodatno naglasivši svoju vitku figuru. Crna torbica odlično se uklopila u celu priču, a podignuta kosa sa nekoliko opuštenih pramenova doprinela je uvek aktuelnom ležernom look-u.

Iako je jasno da je Aleksandra pobrala simpatije javnosti , nesoporno je da je i Filip bio na viisni zadatka , a u kombinaciji sa istim tonovimakao i njegova izabranica , te je sve savršeno ispratio . On je za ovu priliku poneo tamne pantalone i belu košulju, a braon sako savršeno je uklopio uz cipele i na sve to kao modni detalj dodao kaiš u istoj nijansi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here