Kada je reč o javnim ličnostima koje su prisutne na našoj javnoj sceni , danas ih je svakkao puno , ali je malo njih koji se na specifičan način ističu . Kada je reč o popularnoj pevačici Jami , ona je se pre nego se upustila u muzičke vode isprva bavila uspešno gimnastikom ,a  svoju muzičku karijeru započela je 1991godine. 

Naime , jedna od njih je i Jasna Milenković Jami , a njena ćerka je danas uveliko odrasla devojka, a koja je do nedavno izbegavala medijsku pažnju m pa je se tek nedvno prvi put pojavila pred kamerama , te podigla ogromnu prašinu. Naime , pored toga da se javnost uveri kako izgeda ćerka od Jami , mnogi su se zapitali ko je ustvari otac devojke koju je majka godinama krila. Međutim , kako saznajemo preko medija , navodi se da je otac javnosti uvek bio nepozbat , kao i da je se prošle godine na samo kratko pojavio kao gost rijaltii programa Zadruga ,a reč je o Predragu Peđi Rankoviću , a koji je dođao kao podrška takmičaru , a njegovom nećaku Anđelu Rankoviću.

Dakle , otac ćerke Jasne Milenković Jami po zanimanju je frizer a pre dve decenije sa pevačicom je bio u velikoj ljubavi. Čak je planirano i venčanje, te su bili na korak do oltara, ali je Jami u poslednjem trenutku odustala od ceremonije i rastala se od Rankovića, a kasnije je o njemu veoma retko govorila. Vaša mišljenja o ovome ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here