Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović , je jedan od najboljih fudalera u istoriji sporta , a poznat je i kao osoba oja ima veliko samopouzdanje , te bi mnogi rekli kako je on narcis , i bahat , a ustvari istina je sasvim druga.

 

 

Zlatan je rođen u švedskoj , ali njegovi korjeni vuku sa Balkana , tačnije Bosne i Hercegovine. Kao dijete , on je bio žrtva vršnjačkog nasilja jer su svi šveđani plave kose i blijedog tena , dok je on tamnoput i crn , i stalno se razlikovao od šveđana . zbog čga su ga maltretirali psihički , ponižavala i vrijeđali . Na taj način je Zlatan izgradio sistem sa kojim se branio od njih , a to je uprav njegovo samopouzdanje.

 

 

Poznato je da je Zlatan već dvije decenije u braku sa bivšom manekenkom Helenom Siger , s kojom ima dva sina. U medijima se često piše kako fudbaler vara svoju suprugu , međutim Hlena se nikada nie oglašavala po tom pitanju i još uvijek zajedno opstaju. Oni su se upoznali u jednoj garaži kada je Zlazan svojim poršeom zagradio njen mercedes , pri čemu je Helena bila ljuta , a to je upravo privuklo Zlatana njen temperaent , i nie odustajao dok je nije osvojio.Iako je Helena od Zlatana starija skoro deceniju , to se nikako ne može primjetti na njenom izgledu . Helena i Zlatan su u posljednje vrijeme nerazdvojni , a ona svojim izgledom uvijek oduševi kada se pojavi bilo gdje u javnosti. Iako ima 52.godine ona izgleda poput djevojčice , a ima i savršenu građu . Njena tajna je što redovno trenira , kada vježba obavezno koristi tegove , te jede isljučivo zdravu hranu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here