U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o rijaliti programi , a koji poslednjih godina oabaraju sve rekorde gledanosti . Naime , kada je reč o aktuelnim Zadrugarima , zasigurno je Aleksanda Nikolić ,, i ove , ali i sezonu ranije jedna od najaktuelnijih zadrugarki . Tako je se nedavno tokom emisije Narod pita , u program uključio i čovek kome se niko nije nadao , a reč je o izvesnom Tomi , a koji je se predstavio kao otac Aleksandre Nikolić , a koji je istakao da ju je usvojio, pa je se difrektno obratio lepom Mići.

– Moram da se osvrnem na situaciju kad te je jedan gledalac previše izvređao, a ti si bio blag. Kad ti neko napada porodicu i treba da gaziš. Tvojoj supruzi se divim jer se ne oglašava, a ćerka ti je uspešna. S obzirom da si ti tatko mog malog naučnika, a ja ću da branim Aleksandru Nikolić. Kao prijatelji moramo da se dogovorimo u kom pravcu se ide. Aleksandra treba da skine nadogradnju, treba da skine ono iz usana jer je prelepa, i to Dejan ništa nije uticao. Deki je dao predlog a mi smo samo usvojili – rekao je Toma.

– On se zaljubio u nju takvu kakva je ona, kao i ona u njega. Mislim da dogovaranje u vezi treba da postoji. Nisu ni mladi imaju godine u kojima treba svojom glavom da misle – rekao je Mića. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here