Kada je reč o Luni Đogani , ona je od malena bila poznata javnosti , a najviše zbog toga jer je ćerka poz6natih roditelja , pa je se njeno odrastanje pratilo od malena . Naime , svakako je najveću popularnost i prepoznatljivost stekla kada je se pojavila u prvoj sezoni rijalitija Zadruga , a gde je predstavila sebe kao ljubavnicu , pa ju je javnost tako i zvala , te je naišla na gnev od strane javnosti , te možemo reći prošla pravu torturu.

Naime , ona je se nedavno požalila fanniovima da nije uspela da svom ocu priredi iznenađenje za rođendan , te je celi plan propao. – Sada idemo po tatu Gagija! Svi smo raspoloženi i spremni smo za dobar provod. Hteli smo da ga iznenadimo za rođendan, ali on nas je provalio tako da je iznenađenje propalo! Odmah mi je reko: “Idemo na kabare”, a ja sam mu odgovorila: “Ne znam o čemu pričaš”. Ne vredi, ne može da se sakrije ništa od njega! Izgleda kao da je pao s Marsa, a on sve čuje i vidi, opasan je – rekla je Luna pa otkrila još jednu nepriliku koja joj se dogodila:

– Jako sam se iznervirala, koliko god da se trudim da sve bude kako treba, ne vredi! Tri stajlinga sam promenila za večeras. Pripremila sam dva, pa ako mi se prvi ne sviđa, imam drugi. Međutim, prvi mi je mali, a kada sam obukla drugi, pukao je na leđima! I onda sam obukla haljinu, iako nisam htela – požalila se Luna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here