Nino Rešić, legendarni pevač, napustio je ovaj svet pre gotovo dve decenije, ali tuga za njim i dalje lebdi u vazduhu. Nedavno se njegov tadašnji menadžer, Nermin Ademović, odlučio otvoriti i progovoriti o Ninu kroz svoju iskrenu ispovest, otkrivajući detalje koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Sve je počelo zbog Ninove ćerke Sandre Rešić, koja je u to vreme učestvovala u takmičenju “Zvezde Granda”. Nermin Ademović je bio iziritiran njenim izjavama i odlučio je da razotkrije istinu o Ninovom životu. Ademović ističe da se Sandra hvalila kako je bila uz oca do poslednjeg trenutka u Bijeljini, međutim, to nije bila istina. Priča se i da Sandra tvrdi da zna kako je Nino umro, ali Ademović osporava te tvrdnje jer ona nije bila prisutna u tim trenucima. Nino je ostavio za sobom tri ćerke iz tri braka, uključujući i Sandru. Međutim, kruže glasine da Nino možda nije biološki otac Sandre. Uzrok za ovakve priče leži i u dnevnicima koje je Nino vodio tokom svog života, a koje sada čuvaju tajne koje niko ne zna.

Ademović se priseća događaja iz 2007. godine, kada je Nino većinu vremena provodio u Bijeljini na snimanju svog novog albuma. On i Nebojša su bili bliski Nino i pomagali su mu oko karijere. Ademović opisuje kako je došlo do tragedije. Nino je osećao jake bolove i česte napade, ali nije želeo da ide kod doktora. Nakon nekoliko sati mučenja, Nino je preminuo u bolnici, ostavljajući sve u neverici.

Nermin Ademović takođe ističe da postoji dnevnik koji je Nino vodio sve do svoje smrti, a koji sadrži detalje njegovog života, ali i tajne koje su ostale skrivene. On je čak razmišljao da dnevnik da Ninovoj ćerki Ameli koja živi u Americi, ali je odustao od te ideje. Tuga za Ninom i dalje traje, a tajanstvene priče i kontroverze koje okružuju njegovu ličnost i život i dalje intrigiraju javnost. Njegova muzika i nasleđe i dalje žive, a Nino ostaje nezaboravan deo domaće estrade.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here