Miljan Vračević, bivši sudionik rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je bio gost u popularnoj emisiji “Narod pita”, gdje je odgovarao na razna pitanja čitalaca u segmentu pod nazivom “Insta rešetka”. Ova rubrika donijela je zanimljiva i provokativna pitanja koja su se odnosila na njegov odnos s braćom Dragojević.

Jedno od pitanja glasilo je: “Zašto mrziš braću Dragojević? Da li ti David duguje pare?” Miljan je smireno odgovorio na ovo pitanje ističući da on nikoga ne mrzi, uključujući i braću Dragojević. Također je izjavio da nije upoznat s eventualnim dugovanjima i da ne zna da li mu David duguje novac. U prošlosti je izrevoltiran iznosio određene stvari, ali je naglasio da nije lagao i da je vjerovao da to ima veze s njima. U suštini, istaknuo je da ne gaji mržnju prema bilo kome, a posebno ne prema onima kojima je pružao pomoć.

Ovom izjavom Miljan je vjerojatno želio da se distancira od prethodnih teških riječi i tvrdi o navodnom dugu braće Dragojević prema njemu. Međutim, kao što se često kaže, vrijeme je najbolji sudija istine. Ostaje nam samo da sačekamo da se sve karte izlože i da istina bude otkrivena.Odnošenje Miljana Vračevića prema braći Dragojević, Davidu i Dejanu, bilo je poprište mnogih turbulencija i javnih sukoba. Tijekom svog boravka u rijaliti programu “Zadruga”, Miljan je često isticao svoje negativno mišljenje o braći Dragojević, iznoseći teške optužbe i kritike na njihov račun.

Njihov odnos bio je obilježen sukobima, raspravama i međusobnim optužbama. Miljan je javno optuživao braću Dragojević za dugovanja i neplaćanje novca koji mu navodno duguju. Ove optužbe stvarale su tenziju i dodatno produbljivale njihovu nesuglasicu.S druge strane, braća Dragojević su se uglavnom suzdržavala od otvorenih sukoba i nastojala da ne sudjeluju u javnim raspravama s Miljanom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here