Željko Ražnatović Arkan, poznat kao kontroverzni lider paravojne jedinice i kasnije politički lider, imao je četvoro djece sa svojom bivšom suprugom Natalijom Martinović. Njihova veza je bila predmet mnogih šuškanja i tračeva, posebno nakon što je otkrivena Arkanova veza sa folk pjevačicom Cecom Ražnatović, poznatom kao Ceca.

Međutim, prema Arkanovim izjavama lokalnim medijima, razlog njihovog raskida nije bio povezan sa Cecom. Navodno, do zatezanja u vezi sa Natalijom došlo je nakon 13 godina braka, dok je Arkan služio kaznu u hrvatskom zatvoru. U tom periodu, njihova ćerka Maša se rodila. Arkan i Natalija su tada bili razdvojeni tri godine. Iako se Arkan tri puta ženio, tvrdio je da nije bio “ženskaroš” i da se nije upuštao u vanbračne veze. Tokom njihovog dugog braka, nije bilo nikakvih javnih događaja koji bi ukazivali na neverstvo.

Međutim, Arkan je priznao da su se njegova osjećanja prema Ceci postepeno razvijala, što je dovelo do njihove ljubavne veze. Ceca je, prema njegovim riječima, nepokolebljivo iskazivala naklonost prema njemu, što ga je na kraju navelo da joj uzvrati ljubav.

Nakon razvoda, Natalija je odlučila napustiti Srbiju i sa sobom povesti svoju djecu. Trenutno borave u Sjedinjenim Američkim Državama, što je potvrdio pouzdani izvor blizak Arkanu. Bivša supruga Željka Ražnatovića, Natalija, je prošla kroz teške trenutke nakon razvoda, ali se trudila osigurati stabilnost i uspjeh za svoju djecu. Iako se i dalje govori o zategnutim odnosima između Cece i Natalijine djece, Natalija je ponosna na uspjehe svoje obitelji i posvećena je podršci svojoj djeci u njihovim životnim putanjama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here